Nieuws & weblog

Beilen 0593 - 76 90 33 Smilde 0592 - 41 26 36 info@notariaatengelen.nl

Actuele Vacature(s) Ben jij onze nieuwe collega?

Onze organisatie is altijd in ontwikkeling en daardoor in beweging. Check dan ook jouw mogelijkheden binnen Notariaat Engelen, ook als er niet direct een vacature zichtbaar is.

Op dit moment zijn we (vooral) op zoek naar een enthousiaste kandidaat-notaris.

Wat hebben we te bieden?

Een dynamische functie voor ten minste 0.6 fte binnen een hecht team in een prachtige gemeente met een brede diversiteit aan klanten. Uiteraard hoort daarbij een passend salaris en goede secundaire voorwaarden, maar vooral bieden we je professionele en persoonlijke groei.

Wie zoeken wij?

Een teamplayer die onze hoogwaardige dienstverlening aanvult en ons motto "Wachten is niet ons sterkste punt, wij nemen liever zélf het initiatief" onderschrijft. Zie jij jezelf hierin terug? Dan maken we graag kennis met jou.

Voor méér informatie over jouw mogelijkheden in onze praktijk mag je contact opnemen met Ed Engelen.

Ben jij ervan overtuigd dat je onze nieuwe collega bent, dan zien we graag jouw motivatie voorzien van CV tegemoet per mail (info@notariaatengelen.nl) of per post: Notariaat Engelen Linthorst Homanweg 3 9422 EC Smilde óf Notariaat Engelen Raadhuisstraat 12 9411 NB Beilen

Notariaat Engelen Logo Dat maakt ons Engelen

Notariaat Engelen is een actief dorpskantoor waar met liefde voor het vak wordt gewerkt. Wij pakken uw zaken met fris enthousiasme aan, deze zijn bij ons in goede handen.

Ontdek waarmee we u van dienst kunnen zijn

Smilde

Linthorst Homanweg 3
0592 - 41 26 36

Beilen

Raadhuisstraat 12
0593 - 76 90 33