Nieuws & weblog

Beilen 0593 - 76 90 33 Smilde 0592 - 41 26 36 info@notariaatengelen.nl

Ben jij onze nieuwe collega?

Onze organisatie is altijd in ontwikkeling en daardoor in beweging. Check dan ook jouw mogelijkheden binnen Notariaat Engelen, ook als er niet direct een vacature zichtbaar is.

Op dit moment zijn we (vooral) op zoek naar een enthousiaste kandidaat-notaris en voor onze onroerend goed praktijk naar een notarieel medewerker.


Wat hebben we te bieden?

Een dynamische functie voor ten minste 0.6 fte binnen een hecht team in een mooie gemeente met een brede diversiteit aan klanten. Uiteraard hoort daarbij een passend salaris en goede secundaire voorwaarden, maar vooral bieden we je professionele en persoonlijke groei.

Wie zoeken wij?

Teamplayers die onze hoogwaardige dienstverlening aanvullen en ons motto "Wachten is niet ons sterkste punt, wij nemen liever zélf het initiatief" onderschrijven. Zie jij jezelf hierin terug? Dan maken we graag kennis met jou in een informeel gesprek om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Voor méér informatie over jouw mogelijkheden binnen onze praktijk mag je contact opnemen met Ed Engelen (notaris@notariaatengelen.nl). Als je graag wilt bellen kan dat natuurlijk ook, bel dan even naar 0592-412636.

We zien uit naar je reactie!

 

Notariaat Engelen Logo Dat maakt ons Engelen

Notariaat Engelen is een actief dorpskantoor waar met liefde voor het vak wordt gewerkt. Wij pakken uw zaken met fris enthousiasme aan, deze zijn bij ons in goede handen.

Ontdek waarmee we u van dienst kunnen zijn

Smilde

Linthorst Homanweg 3
0592 - 41 26 36

Beilen

Raadhuisstraat 12
0593 - 76 90 33