Amber Cazemier

Beilen 0593 - 76 90 33 Smilde 0592 - 41 26 36 info@notariaatengelen.nl

Amber Cazemier

Op dit moment volg ik de opleiding HBO-rechten aan de Hanze Hogeschool in Groningen. In februari 2018 ben ik begonnen als stagiaire bij Notariaat Engelen. Na het afronden van deze stage ben ik gestart met mijn afstudeeronderzoek, dit is de laatste fase van mijn opleiding. Mijn afstudeeronderzoek voer ik uit bij Notariaat Engelen. Naast het afstuderen werk ik twee dagen in de week op het kantoor.

Onroerendgoedrecht

U kunt mij onder andere kennen van de telefoon of de email. Ik verricht voornamelijk werkzaamheden in het onroerendgoedrecht. Hierbij kunt u denken aan het inboeken van een koopovereenkomst of een hypotheekopdracht.

Naar verwachting zal ik voor de zomer mijn diploma behalen. Na het afronden van mijn opleiding zult u mij vaker vinden op het kantoor. Ik zal dan werkzaam blijven in het onroerendgoedrecht. Ik vind klantencontact erg belangrijk en sta u dan ook graag te woord. U kunt mij altijd bellen of een email sturen als u vragen heeft over uw dossier.

Ik ben geboren in Smilde en woon hier nog steeds. Mijn vriend woont in Dwingeloo en ik hoop daar in de toekomst samen met hem een mooie woning te vinden. In mijn vrije tijd vind ik het belangrijk om tijd met vrienden door te brengen en ben ik daarnaast veel te vinden op het rugbyveld.

Post adres

Postbus 48
9422 ZG, Smilde

Smilde

Linthorst Homanweg 3
0592 - 41 26 36

Beilen

Raadhuisstraat 12
0593 - 76 90 33