Dillon de Vrij

Beilen 0593 - 76 90 33 Smilde 0592 - 41 26 36 info@notariaatengelen.nl

Ik ben geboren en getogen in Sneek en daar heb ik tot mijn 20e ook gewoond voordat ik naar Groningen verhuisde om daar van het studentenleven te proeven. Inmiddels woon ik alweer anderhalf jaar samen in Wolvega met mijn vriendin en twee katten, genaamd Leo en Vivi.

Op 30 juni 2020 ben ik afgestudeerd (Notarieel Recht) aan de Rijksuniversiteit in Groningen. Ik heb destijds voor de rechtenstudie gekozen, omdat ik van kinds af aan al dol ben op puzzelen. Iedere nieuwe casus is in mijn ogen dan ook weer een nieuwe puzzel die mag worden opgelost. Sinds 3 september 2020 werk ik bij Notariaat Engelen en houd ik mij voornamelijk bezig met het registergoed. U kunt mij dan ook meestal vinden op onze vestiging in Beilen.

Wat ik zo leuk aan het notariaat vind is dat eigenlijk geen enkele dag hetzelfde is. Ieder persoon is uniek en heeft andere wensen en daardoor is iedere zaak net weer even anders. Zo kan ik lekker blijven puzzelen en durf ik wel te beweren dat dit beroep nooit saai wordt!

In mijn vrije tijd ga ik eigenlijk het liefst op bezoek bij mijn familie. Dan ga ik lekker even voetbal kijken met mijn neef (ik laat in het midden voor welke club ik ben) of formule 1 kijken met mijn zus. Ik ben een echte ‘familieman’ zal ik maar zeggen. Daarnaast ga ik ook erg graag lunchen of uit eten met mijn vriendin en/of vrienden. Ook ben ik twee avonden per week te vinden in de sportschool en speel ik zo nu en dan spelletjes, zoals Mario, op de Nintendo Switch.

Post adres

Postbus 48
9422 ZG, Smilde

Smilde

Linthorst Homanweg 3
0592 - 41 26 36

Beilen

Raadhuisstraat 12
0593 - 76 90 33