Nelke Kroes

Beilen 0593 - 76 90 33 Smilde 0592 - 41 26 36 info@notariaatengelen.nl

Sinds 1998 ben ik werkzaam in en rond het notariaat, voornamelijk op het gebied van familie- en erfrecht, mediation en vermogensoverheveling (estate planning).

Al tijdens mijn rechtenstudie aan de Universiteit Leiden bleek mijn interesse bij het notariële onderdeel familie- en erfrecht te liggen. Na mijn afstuderen heb ik mij als kandidaat-notaris verder gespecialiseerd in dit vakgebied en de daarbij behorende fiscale aspecten. Onder meer door het volgen en afronden van de beroepsopleiding voor kandidaat-notarissen en de opleidingen tot estate planner (EPN) en mediator en het doorlopen van de Leergangen Executele en Vereffening van de Novex. Daarnaast heb ik jarenlange ervaring in de algemene notariële praktijk. Ik ben aangesloten bij een regionaal netwerk van executeurs en lid van de Novex.

Tevens ben ik actief als vereffenaar en executeur en kan ik optreden als levensexecuteur. Tot slot houd ik mij bezig met het voorkomen van financieel misbruik van ouderen.

In mijn vrije tijd mag ik graag bezig zijn met edelsmeden, samen met mijn kinderen heerlijke glutenvrije taarten en gerechten maken en wandel ik graag met de hond(en)! Ik heb daarnaast ook een moestuin waar we artisjokken, fruit en vooral veel onkruid hebben staan!

Post adres

Postbus 48
9422 ZG, Smilde

Smilde

Linthorst Homanweg 3
0592 - 41 26 36

Beilen

Raadhuisstraat 12
0593 - 76 90 33