Rolanda Sikkema

Beilen 0593 - 76 90 33 Smilde 0592 - 41 26 36 info@notariaatengelen.nl

In de dagelijkse praktijk ben ik werkzaam in het onroerend goed en verantwoordelijk voor de levering van onder andere woningen, bedrijfspanden, landbouw- en tuingrond. Hierbij verricht ik alle mogelijke (daarbij behorende) werkzaamheden, waar nodig ondersteund door de notaris of (één van) de kandidaat-notarissen.

Specialisatie (tarieven) Kadaster

Ook het adviseren van cliënten over de diverse methodes van uitmeting van een kadastraal perceel door het Kadaster behoort tot mijn takenpakket. Door de jaren heb ik mij hierin steeds verder bekwaamd mede door het volgen van enkele cursussen aangeboden en uitgevoerd door het Kadaster.

Hebt u wellicht een vraag over onroerend goed in het algemeen en het splitsen van een kadastraal perceel in het bijzonder (en de daarbij door het Kadaster gehanteerde prijzen) neemt u dan gerust contact met mij op via email of telefoon. Ik sta u graag te woord.

Ondersteuning

Verder is mijn baan zeer divers: van alle voorkomende (administratieve en/of tijdgebonden) werkzaamheden (die zoals wij dat noemen niet direct dossier gebonden zijn), het ondersteunen van de juristen op de gebieden familierecht en ondernemingsrecht tot de ontvangst van cliënten op onze vestiging te Smilde.

Contact

Ook ben ik (vaak) de eerste die u aan de lijn krijgt als u belt met Engelen. Samen met mijn collega Lidia beheer ik de agenda’s van de juristen en probeer uw vragen te beantwoorden. Mocht u specialistisch advies van onze juristen nodig zijn dan zorg ik er voor dat u of direct met één van hen in contact wordt gebracht dan wel dat hij/zij contact met u opneemt.

Dus hebt u een vraag of opmerkingen aarzel niet en belt u mij gerust. Hebt u liever dat ik contact met u opneem dan kan dat uiteraard ook. U kunt mij ook bereiken via e-mail of deze website.

Post adres

Postbus 48
9422 ZG, Smilde

Smilde

Linthorst Homanweg 3
0592 - 41 26 36

Beilen

Raadhuisstraat 12
0593 - 76 90 33