Rolanda Rozema-Sikkema

Beilen 0593 - 76 90 33 Smilde 0592 - 41 26 36 info@notariaatengelen.nl

Ik ben opgegroeid in Nooitgedacht en na vele jaren in Rolde te hebben gewoond, ben ik onlangs met mijn partner Arend (terug) verhuisd naar Nooitgedacht.

Sinds november 2005 ben ik werkzaam bij Notariaat Engelen in Smilde en Beilen, voornamelijk op het gebied van onroerend goed. Mijn standplaats is Beilen en u kunt mij daar normaal gesproken elke werkdag van de week vinden.

Ik verzorg de leveringen en hypotheken van onder andere bedrijfspanden, (recreatie-)woningen, landbouw- en tuingrond. Hierbij verricht ik alle mogelijke (daarbij behorende) werkzaamheden, waar nodig ondersteund door de notaris of (één van) de kandidaat-notarissen.

Ook het adviseren van cliënten over de diverse methodes van uitmeting van een kadastraal perceel door het Kadaster behoort tot mijn takenpakket. Door de jaren heb ik mij hierin steeds verder bekwaamd mede door het volgen van enkele cursussen aangeboden en uitgevoerd door het Kadaster.

In mijn vrije tijd ben ik met mijn partner Arend momenteel druk met klussen in en rondom huis. Ook mag ik graag wandelen en afspreken met vrienden. Normaal gesproken speel ik ook bij een amateur toneelgezelschap maar door onze verhuizing ben ik komend jaar aandachtig en enthousiast toeschouwer. Volgend jaar nieuwe ronde nieuwe kansen.

Hebt u een vraag voor mij met betrekking tot onroerend goed? Neemt u dan gerust contact op met ons kantoor. Ik sta u graag te woord.

 

 

 

Smilde

Linthorst Homanweg 3
0592 - 41 26 36

Beilen

Raadhuisstraat 12
0593 - 76 90 33