Nieuws & weblog

Beilen 0593 - 76 90 33 Smilde 0592 - 41 26 36 info@notariaatengelen.nl

Vacature gedreven kandidaat-notaris (september 2023)

KLAAR VOOR EEN NIEUWE UITDAGING?

NOTARIAAT ENGELEN ZOEKT GEDREVEN KANDIDAAT-NOTARIS

WIE ZIJN WIJ?

In onze levendige praktijk hebben we te maken met diverse notariële rechtsgebieden waardoor je een brede scope en uitgebreide kennis van het vak kan verwerven. De werkzaamheden weerspiegelen de activiteiten van ons vestigingsgebied; Particulieren, Agrarisch, MKB handel en Industrie. Omdat we kwaliteit en hoogwaardige dienstverlening erg belangrijk vinden, weten klanten met “lastige klussen” hun weg naar ons goed te vinden. Daar zijn wij trots op!

De pay-off “Meer dan een notaris...” voeren wij ook omdat diensten zoals scheidingsbemiddeling/mediation en boedelafwikkeling in ons pakket zitten.

Ons team

We werken in een hecht en dynamisch team dat bestaat uit Ed Engelen (Notaris), Carolien Pot (kandidaat-notaris), Lidia Engelen, Rolanda Rozema-Sikkema, Jenny Feijen-Veenendaal en Joan Pot-Busscher. We hechten aan een informele sfeer, zowel onderling als in de contacten met onze klanten.

Vestigingen en historie

Dit uit 1856 stammende notariaat is gevestigd in een klassiek pand in Smilde en is sinds 2015 uitgebreid met een vestiging in het centrum van Beilen, beide liggend in Midden-Drenthe. Sinds 2003 is de praktijk in handen van notaris Ed Engelen.

Waarom Midden-Drenthe

Dit stukje Nederland is om van te houden. Naast alle normale voorzieningen op het gebied van sport, winkels, gezondheid en scholen binnen handbereik vind je hier een keur aan prachtige Nationale Parken met heerlijke wandel- en fietspaden. De verhouding prijs-kwaliteit van onze woningmarkt is super en ook grote steden zijn op korte afstand aanwezig. Wij zien graag dat onze medewerkers zich, net als de notaris en zijn gezin, verbonden voelen met de omgeving en haar mensen. Bereidheid om in het vestigingsgebied te komen wonen is dan ook een pré.

WAT HEBBEN WE TE BIEDEN?

Een dynamische functie voor ten minste 0.6 fte binnen een hecht team in een prachtige gemeente met een brede diversiteit aan klanten. Uiteraard hoort daarbij een passend salaris en goede secundaire voorwaarden, maar vooral bieden we je professionele en persoonlijke groei!

WIE ZOEKEN WIJ?

Een teamspeler die onze hoogwaardige dienstverlening aanvult en ons motto “Wachten is niet ons sterkste punt, wij nemen liever zélf initiatief” onderschrijft. Zie jij jezelf daarin terug? Dan maken we graag kennis met jou!

MEER INFO OF VRAGEN?

Als je meer wilt weten over onze praktijk, het team of onze dienstverlening dan verwijzen we je graag naar onze website www.notariaatengelen.nl. Voor meer informatie over jouw mogelijkheden bij ons kantoor kan je contact opnemen met Ed Engelen.

BEN JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?

We zien graag jouw motivatie voorzien van CV (en eventuele studieresultaten/cijferlijsten) tegemoet per mail naar info@notariaatengelen.nl of per post.

Notariaat Engelen

Linthorst Homanweg 3

9422 EC Smilde

http://notariaatengelen.nl/downloads/vacature-kandidaat-notaris.pdf

Notariaat Engelen Logo Dat maakt ons Engelen

Notariaat Engelen is een actief dorpskantoor waar met liefde voor het vak wordt gewerkt. Wij pakken uw zaken met fris enthousiasme aan, deze zijn bij ons in goede handen.

Ontdek waarmee we u van dienst kunnen zijn

Smilde

Linthorst Homanweg 3
0592 - 41 26 36

Beilen

Raadhuisstraat 12
0593 - 76 90 33