Nieuws & weblog

Beilen 0593 - 76 90 33 Smilde 0592 - 41 26 36 info@notariaatengelen.nl

Meer tijd voor uw naaste!

Heeft u de algemene zorg voor iemand met een geestelijke of lichamelijke handicap? Heeft u een kind dat ondersteuning krijgt van jeugdzorg? Heeft u te maken met een oudere met dementie? U besteedt uw kostbare tijd toch ook liever aan uw naaste zélf dan aan zijn of haar geldzaken? Wij zíjn er voor u! Wij kunnen de geldzaken volledig overnemen (beschermingsbewind) of hierin ondersteuning bieden (budgetbeheer).

Samen!

Onze werkwijze is gebaseerd op betrouwbaarheid, deskundigheid en transparantie. Samen gaan we op zoek naar een passende oplossing. Wij nemen de financiële zorgen uit handen en geven weer rust en ruimte, zodat u uw aandacht weer aan uw naaste kunt besteden.

 Trots!

De geldzaken van uw naaste worden bij Engelen Bewindvoering goed geregeld. Wij zijn in januari van dit jaar toegelaten als professioneel bewindvoerder bij het Landelijk Kwaliteitsbureau Curatele, Bewind en Mentorschap. Dit betekent dat we voldoen aan de kwaliteitseisen die de wet aan een professioneel bewindvoerder stelt. Verder staan wij jaarlijks onder controle bij de rechtbank.

Met betrekking tot het budgetbeheer mag u dezelfde betrouwbaarheid, deskundigheid en transparantie verwachten.

 Méér voor hetzelfde geld!

De vergoedingen van het beschermingsbewind worden jaarlijks wettelijk vastgesteld. Daarmee krijgt iedere bewindvoerder dezelfde beloning van € 111,30 inclusief 21% BTW per maand. Het kan zijn dat u hiervoor een vergoeding krijgt van de gemeente. Voor budgetbeheer hanteren wij hetzelfde tarief. Bij ons krijgt u meer voor dat tarief!

U krijgt:

-      meer kennis. Door onze juridische achtergrond hebben wij maar liefst vijf juristen in huis;

-      meer locaties. Ons kantoor heeft twee locaties. Deze vindt u in de dorpskernen van Smilde en Beilen;

-      meer bereikbaarheid. We vinden het belangrijk dat u contact met ons kunt opnemen. We zijn altijd bereikbaar;

Benieuwd of we kunnen helpen? Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een intakegesprek kunt u ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 8:30-17:00 uur op 0592-412636 of 0593-769033.

 info@engelenbewindvoering.nl

www.engelenbewindvoering.nl

 

Notariaat Engelen Logo Dat maakt ons Engelen

Notariaat Engelen is een actief dorpskantoor waar met liefde voor het vak wordt gewerkt. Wij pakken uw zaken met fris enthousiasme aan, deze zijn bij ons in goede handen.

Ontdek waarmee we u van dienst kunnen zijn

Smilde

Linthorst Homanweg 3
0592 - 41 26 36

Beilen

Raadhuisstraat 12
0593 - 76 90 33