Onze diensten

Beilen 0593 - 76 90 33 Smilde 0592 - 41 26 36 info@notariaatengelen.nl

Notariaat

Bij ons kunt u terecht voor de traditionele notariële diensten zoals onroerendgoedrecht, personen- en familierecht en ondernemingsrecht.

Mediaton

Mediation is een vorm van conflictbemiddeling waarin partijen samen het geschil oplossen met behulp van een neutrale bemiddelaar.

Scheidingsbemiddeling

Scheidingsbemiddeling is een bijzondere vorm van mediation, te zien als specialisatie op het gebied van mediation en (echt)scheiding.

Boedelafwikkeling

Bij boedelafwikkeling regelen we allerlei zaken, van de uitvaart tot de uiteindelijke verdeling van de nalatenschap en alles wat daartussen ligt.

Agrarisch recht

Specifieke notariële zaken op agrarisch gebied voor de agrariër, zijn onderneming, zijn bedrijfsopvolger(s) en/of zijn naaste familie in de privésfeer.

Ondernemingsrecht

Voor kleinere ondernemers vervullen wij de rol van huisnotaris; voor grotere bedrijven zijn wij de juridische sparringpartner van de accountant, fiscalist of andere adviseur.

Klantenportal

Log hier in om naar uw bestanden te gaan

Inloggen
Dat maakt ons Engelen

Notariaat Engelen is een actief dorpskantoor waar met liefde voor het vak wordt gewerkt. Wij pakken uw zaken met fris enthousiasme aan, deze zijn bij ons in goede handen.

Diensten

Smilde

Linthorst Homanweg 3
0592 - 41 26 36

Beilen

Raadhuisstraat 12
0593 - 76 90 33