Over ons kantoor

Beilen 0593 - 76 90 33 Smilde 0592 - 41 26 36 info@notariaatengelen.nl

Engelen is een proactief kantoor waar met liefde voor ons vak en onze klanten wordt gewerkt. Wij pakken uw zaken met fris enthousiasme aan, deze zijn bij ons in goede handen.

Wij zijn van mening dat uw (kandidaat-)notaris uw vaste en betrokken vertrouwenspersoon moet zijn in alle zaken, waar juridische aspecten een rol spelen. Wij vinden het vanzelfsprekend dat wij daarbij duidelijk en direct communiceren. Niet alleen over wat wij voor u kunnen betekenen, maar vooral ook wat u zélf kunt regelen.

Wij staan voor hoogwaardige juridische dienstverlening. Ons team bestaat uit medewerkers met een hoog opleidingsniveau en brede werkervaring. Samen met onze accurate manier van communiceren zijn dit dé ingrediënten voor een dienstverlening die u tot volle tevredenheid zal stemmen.

Tijdens onze werkzaamheden worden wij steeds weer geïnspireerd door onze klanten en relaties. Als u een vraag stelt, dan vinden wij dat niet lastig, integendeel, wij zien dat als een kans om onze dienstverlening te optimaliseren.

Wachten is niet ons sterkste punt, wij nemen liever zélf initiatief.

Notariaat Engelen kantoor

Onze lidmaatschappen, keurmerken en accreditaties

We zijn trots op onze keurmerken en accreditaties. Dat we ze op onze website mogen plaatsen zegt iets over de kwaliteit van onze dienstverlening aan u.

De Mediatorsfederatie Nederland (MfN) waakt voor de kwaliteit van het mediationberoep en met de inrichting van het kwaliteitsstelsel. In het MfN-register zijn mediators opgenomen die voldoen aan de kwaliteitseisen van de de Stichting Kwaliteit Mediators (SKM). Mediators die een geaccrediteerde specialisatie opleiding “familiemediation” hebben gevolgd en positief zijn beoordeeld voor zowel theoretische kennis als voor vaardigheden, krijgen daarvan een aantekening in het MfN-register. Ed Engelen heeft deze aantekening.

De Vereniging van Mediators in het Notariaat (VMN) is de notariële specialistenvereniging op het gebied van mediation en scheidingsbemiddeling. Een aantal VMN-leden, waaronder Ed Engelen, heeft zich nog vérder gespecialiseerd in het behandelen van beëindiging van relaties en mogen zich scheidingsbemiddelaar noemen.

De Stichting Certificering Executeurs (SCE) is de enige Stichting in Nederland die executeurs certificeert. Certificering vindt plaats op grond van kennis, ervaring en kunde. SCE-executeurs beschikken over de juiste kennis en ervaring om op een goede wijze een nalatenschap te behandelen. Carla Bazuin is gecertificeerd SCE-executeur.

De Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie zorgt ervoor dat de aangesloten (kandidaat-)notarissen deskundig, onafhankelijk en integer handelen. Alle juristen bij Engelen zijn lid van de KNB.

Onze medewerkers

Notaris

mr. Ed Engelen

Mijn verhaal

Kandidaat-notaris

mr. Carolien Pot

Mijn verhaal

pr & marketing

Lidia Engelen

Mijn verhaal

Juridisch medewerkster

Jenny Feijen-Veenendaal

Mijn verhaal

Juridisch medewerkster

Joan Pot

Mijn verhaal

Telefoniste/receptioniste

Roos Hansman

Mijn verhaal

Notariaat Engelen Logo Dat maakt ons Engelen

Notariaat Engelen is een actief dorpskantoor waar met liefde voor het vak wordt gewerkt. Wij pakken uw zaken met fris enthousiasme aan, deze zijn bij ons in goede handen.

Ontdek waarmee we u van dienst kunnen zijn

Smilde

Linthorst Homanweg 3
0592 - 41 26 36

Beilen

Raadhuisstraat 12
0593 - 76 90 33