Nieuws & weblog

Beilen 0593 - 76 90 33 Smilde 0592 - 41 26 36 info@notariaatengelen.nl

Meer tijd voor uw naaste!

Heeft u de algemene zorg voor iemand met een geestelijke of lichamelijke handicap? Heeft u een kind dat ondersteuning krijgt van jeugdzorg? Heeft u te maken met een oudere met dementie? U besteedt uw kostbare tijd toch ook liever aan uw naaste zélf dan aan zijn of haar geldzaken? Wij zíjn er voor u! Wij kunnen de geldzaken volledig overnemen (beschermingsbewind) of hierin ondersteuning bieden (budgetbeheer).

Samen!

Onze werkwijze is gebaseerd op betrouwbaarheid, deskundigheid en transparantie. Samen gaan we op zoek naar een passende oplossing. Wij nemen de financiële zorgen uit handen en geven weer rust en ruimte, zodat u uw aandacht weer aan uw naaste kunt besteden.

 Trots!

De geldzaken van uw naaste worden bij Engelen Bewindvoering goed geregeld. Wij zijn in januari van dit jaar toegelaten als professioneel bewindvoerder bij het Landelijk Kwaliteitsbureau Curatele, Bewind en Mentorschap. Dit betekent dat we voldoen aan de kwaliteitseisen die de wet aan een professioneel bewindvoerder stelt. Verder staan wij jaarlijks onder controle bij de rechtbank.

Met betrekking tot het budgetbeheer mag u dezelfde betrouwbaarheid, deskundigheid en transparantie verwachten.

 Méér voor hetzelfde geld!

De vergoedingen van het beschermingsbewind worden jaarlijks wettelijk vastgesteld. Daarmee krijgt iedere bewindvoerder dezelfde beloning van € 111,30 inclusief 21% BTW per maand. Het kan zijn dat u hiervoor een vergoeding krijgt van de gemeente. Voor budgetbeheer hanteren wij hetzelfde tarief. Bij ons krijgt u meer voor dat tarief!

U krijgt:

-      meer kennis. Door onze juridische achtergrond hebben wij maar liefst vijf juristen in huis;

-      meer locaties. Ons kantoor heeft twee locaties. Deze vindt u in de dorpskernen van Smilde en Beilen;

-      meer bereikbaarheid. We vinden het belangrijk dat u contact met ons kunt opnemen. We zijn altijd bereikbaar;

Benieuwd of we kunnen helpen? Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een intakegesprek kunt u ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 8:30-17:00 uur op 0592-412636 of 0593-769033.

 info@engelenbewindvoering.nl

www.engelenbewindvoering.nl

 

Groen licht voor bewindvoering!

Met gepaste trots melden wij dat wij zojuist het bericht heb gekregen van het Landelijk Kwaliteitsbureau CBM dat ons kantoor voldoet aan de wettelijke kwaliteitseisen curatoren, beschermingsbewindvoerders en mentoren. Dat betekent dat wij ons in de komende periode zullen gaan bekendmaken als professioneel bewindvoerder. We zien er erg naar uit om een profesionaliseringsslag te kunnen én mogen maken op het gebied van bewindvoering. U kunt er op vertrouwen dat nadere berichtgeving volgt!!!! Mocht u niet kunnen óf willen wachten, neem gerust contact op met Ed Engelen of Jenny Veenendaal. Wij zijn u graag van dienst!

Einde vakantie….. einde huwelijk?

Einde vakantie….. einde huwelijk?

Het is september, de zomervakantie zit er weer op. De vakantiespullen en foto’s hebben een plaatsje gekregen en het leven gaat weer in zijn gewone gangetje door. Maar niet voor iedereen. Ieder jaar blijkt weer: na de zomervakantie is er een stijging van het aantal (echt)scheidingen.

Lees meer

Boetevrij van je huidige hypotheek afkomen via handige truck?

De laatste 20 jaar is de hypotheekrente al niet hoog, maar de laatste paar jaar is hij wel heel erg laag. In 2008 was voor een lening met een rentevast periode van 10 jaar een rente van 5 à 5,5% heel mooi. Op dit moment is 2 à 3% voor 10 jaar zeker niet vreemd. Dat scheelt al gauw honderden euro’s per maand! Honderden euro’s besparen per maand, dat wil toch iedereen?!

Lees meer

Notariaat Engelen Logo Dat maakt ons Engelen

Notariaat Engelen is een actief dorpskantoor waar met liefde voor het vak wordt gewerkt. Wij pakken uw zaken met fris enthousiasme aan, deze zijn bij ons in goede handen.

Ontdek waarmee we u van dienst kunnen zijn

Post adres

Postbus 48
9422 ZG, Smilde

Smilde

Linthorst Homanweg 3
0592 - 41 26 36

Beilen

Raadhuisstraat 12
0593 - 76 90 33