Nieuws & weblog

Beilen 0593 - 76 90 33 Smilde 0592 - 41 26 36 info@notariaatengelen.nl

Vacature gedreven kandidaat-notaris (maart 2019)

KLAAR VOOR EEN NIEUWE UITDAGING?

NOTARIAAT ENGELEN ZOEKT GEDREVEN KANDIDAAT-NOTARIS

WIE ZIJN WIJ?

In onze levendige praktijk hebben we te maken met diverse notariële rechtsgebieden waardoor je een brede scope en uitgebreide kennis van het vak kan verwerven. De werkzaamheden weerspiegelen de activiteiten van ons vestigingsgebied; Particulieren, Agrarisch, MKB handel en Industrie. Omdat we kwaliteit en hoogwaardige dienstverlening erg belangrijk vinden, weten klanten met “lastige klussen” hun weg naar ons goed te vinden. Daar zijn wij trots op!

De pay-off “Meer dan een notaris...” voeren wij ook omdat diensten zoals scheidingsbemiddeling/mediation, bewindvoering en boedelafwikkeling in ons pakket zitten.

Ons team

We werken in een hecht en dynamisch team dat bestaat uit Ed Engelen (Notaris), Carla Bazuin en Carolien Pot (beiden kandidaat-notaris). Lidia Engelen, Rolanda Sikkema, Jenny Veenendaal EN Amber Cazemier verzorgen vanuit verschillende aandachtsgebieden het kantoormanagement en de ondersteuning. We hechten aan een informele sfeer, zowel onderling als in de contacten met onze klanten.

Vestigingen en historie

Dit uit 1856 stammende notariaat is gevestigd in een klassiek pand in Smilde en is sinds 2015 uitgebreid met een vestiging in het centrum van Beilen, beide liggend in Midden-Drenthe. Sinds 2003 is de praktijk in handen van notaris Ed Engelen.

Waarom Midden-Drenthe

Dit stukje Nederland is om van te houden. Naast alle normale voorzieningen op het gebied van sport, winkels, gezondheid en scholen binnen handbereik vind je hier een keur aan prachtige Nationale Parken met heerlijke wandel- en fietspaden. De verhouding prijs-kwaliteit van onze woningmarkt is super en ook grote steden zijn op korte afstand aanwezig. Wij zien graag dat onze medewerkers zich, net als de notaris en zijn gezin, verbonden voelen met de omgeving en haar mensen. Bereidheid om in het vestigingsgebied te komen wonen is dan ook een pré.

WAT HEBBEN WE TE BIEDEN?

Een dynamische functie voor ten minste 0.6 fte binnen een hecht team in een prachtige gemeente met een brede diversiteit aan klanten. Uiteraard hoort daarbij een passend salaris en goede secundaire voorwaarden, maar vooral bieden we je professionele en persoonlijke groei!

WIE ZOEKEN WIJ?

Een teamspeler die onze hoogwaardige dienstverlening aanvult en ons motto “Wachten is niet ons sterkste punt, wij nemen liever zélf initiatief” onderschrijft. Zie jij jezelf daarin terug? Dan maken we graag kennis met jou!

MEER INFO OF VRAGEN?

Als je meer wilt weten over onze praktijk, het team of onze dienstverlening dan verwijzen we je graag naar onze website www.notariaatengelen.nl. Voor meer informatie over jouw mogelijkheden bij ons kantoor kan je contact opnemen met Ed Engelen.

BEN JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?

We zien graag jouw motivatie voorzien van CV en studieresultaten/cijferlijsten tegemoet per mail naar info@notariaatengelen.nl of per post.

Notariaat Engelen

Postbus 48

9422 ZG Smilde

http://notariaatengelen.nl/downloads/vacature-kandidaat-notaris.pdf

Meer tijd voor uw naaste!

Heeft u de algemene zorg voor iemand met een geestelijke of lichamelijke handicap? Heeft u een kind dat ondersteuning krijgt van jeugdzorg? Heeft u te maken met een oudere met dementie? U besteedt uw kostbare tijd toch ook liever aan uw naaste zélf dan aan zijn of haar geldzaken? Wij zíjn er voor u! Wij kunnen de geldzaken volledig overnemen (beschermingsbewind) of hierin ondersteuning bieden (budgetbeheer).

Samen!

Onze werkwijze is gebaseerd op betrouwbaarheid, deskundigheid en transparantie. Samen gaan we op zoek naar een passende oplossing. Wij nemen de financiële zorgen uit handen en geven weer rust en ruimte, zodat u uw aandacht weer aan uw naaste kunt besteden.

 Trots!

De geldzaken van uw naaste worden bij Engelen Bewindvoering goed geregeld. Wij zijn in januari van dit jaar toegelaten als professioneel bewindvoerder bij het Landelijk Kwaliteitsbureau Curatele, Bewind en Mentorschap. Dit betekent dat we voldoen aan de kwaliteitseisen die de wet aan een professioneel bewindvoerder stelt. Verder staan wij jaarlijks onder controle bij de rechtbank.

Met betrekking tot het budgetbeheer mag u dezelfde betrouwbaarheid, deskundigheid en transparantie verwachten.

 Méér voor hetzelfde geld!

De vergoedingen van het beschermingsbewind worden jaarlijks wettelijk vastgesteld. Daarmee krijgt iedere bewindvoerder dezelfde beloning van € 111,30 inclusief 21% BTW per maand. Het kan zijn dat u hiervoor een vergoeding krijgt van de gemeente. Voor budgetbeheer hanteren wij hetzelfde tarief. Bij ons krijgt u meer voor dat tarief!

U krijgt:

-      meer kennis. Door onze juridische achtergrond hebben wij maar liefst vijf juristen in huis;

-      meer locaties. Ons kantoor heeft twee locaties. Deze vindt u in de dorpskernen van Smilde en Beilen;

-      meer bereikbaarheid. We vinden het belangrijk dat u contact met ons kunt opnemen. We zijn altijd bereikbaar;

Benieuwd of we kunnen helpen? Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een intakegesprek kunt u ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 8:30-17:00 uur op 0592-412636 of 0593-769033.

 info@engelenbewindvoering.nl

www.engelenbewindvoering.nl

 

Groen licht voor bewindvoering!

Met gepaste trots melden wij dat wij zojuist het bericht heb gekregen van het Landelijk Kwaliteitsbureau CBM dat ons kantoor voldoet aan de wettelijke kwaliteitseisen curatoren, beschermingsbewindvoerders en mentoren. Dat betekent dat wij ons in de komende periode zullen gaan bekendmaken als professioneel bewindvoerder. We zien er erg naar uit om een profesionaliseringsslag te kunnen én mogen maken op het gebied van bewindvoering. U kunt er op vertrouwen dat nadere berichtgeving volgt!!!! Mocht u niet kunnen óf willen wachten, neem gerust contact op met Ed Engelen of Jenny Veenendaal. Wij zijn u graag van dienst!

Einde vakantie….. einde huwelijk?

Einde vakantie….. einde huwelijk?

Het is september, de zomervakantie zit er weer op. De vakantiespullen en foto’s hebben een plaatsje gekregen en het leven gaat weer in zijn gewone gangetje door. Maar niet voor iedereen. Ieder jaar blijkt weer: na de zomervakantie is er een stijging van het aantal (echt)scheidingen.

Lees meer

Notariaat Engelen Logo Dat maakt ons Engelen

Notariaat Engelen is een actief dorpskantoor waar met liefde voor het vak wordt gewerkt. Wij pakken uw zaken met fris enthousiasme aan, deze zijn bij ons in goede handen.

Ontdek waarmee we u van dienst kunnen zijn

Post adres

Postbus 48
9422 ZG, Smilde

Smilde

Linthorst Homanweg 3
0592 - 41 26 36

Beilen

Raadhuisstraat 12
0593 - 76 90 33