Lidia Engelen

Beilen 0593 - 76 90 33 Smilde 0592 - 41 26 36 info@notariaatengelen.nl

Er wordt nog wel eens met medelijden naar mij gekeken op het moment dat ik zeg dat ik op een Notariaat werkzaam ben. “Dat is toch saai!” Nou, ik moet u zeggen, niets is voor mij minder waar.

Mijn dagelijkse bezigheden op één van onze vestigingen zijn heel divers. Een kleine kijk in mijn keuken:

Ik houd mij bezig met de automatisering, die er voor moet zorgen dat we zo efficient mogelijk werken; Ik ben verantwoordelijk voor de boekhouding, waarbij inkomende en uitgaande gelden van onze clienten de revue passeren (denkt u aan koopsommen); De pr en marketing van onze organisatie ligt grotendeels bij mij, sponsorbeleid en reklame uitingen horen daar uiteraard bij; het relatiebeheer met onze verwijzers (makelaars, financieel tussenpersonen en accountants) doe ik graag en bezoek ze dan ook regelmatig.

Mijn grootste uitdaging is het echter om u een prettig en vertrouwd gevoel te geven bij ons Notariaat.

De drempel om langs te gaan bij een notaris moet omlaag. Daarom hebben wij in Beilen een kantoor geopend in een winkelpand midden in het centrum van Beilen. U mag daar zonder afspraak binnen komen lopen met de vraag die u heeft. Wij doen er alles aan u een helder antwoord te geven waar u weer mee verder kunt.

Wij zijn er voor u!

Smilde

Linthorst Homanweg 3
0592 - 41 26 36

Beilen

Raadhuisstraat 12
0593 - 76 90 33