Jenny Veenendaal

Beilen 0593 - 76 90 33 Smilde 0592 - 41 26 36 info@notariaatengelen.nl

Ik woon al mijn hele leven “op de Smilde”. Ik ben hier geboren en getogen. Momenteel woon ik samen met mijn vriend.
Na het afronden van mijn opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening aan de Hanze Hogeschool in Groningen in 2016 ben ik fulltime aan de slag gegaan bij Notariaat Engelen. U kunt mij alle werkdagen vinden op onze locatie in Smilde. 
Meestal ben ik uw eerste aanspreekpunt als u ons belt of e-mailt. Uiteraard bent u van harte welkom om met uw vraag binnen te lopen op één van onze locaties. Ik sta u graag te woord.

Mijn werkzaamheden zijn zeer divers, waardoor mijn werkweek er altijd anders uitziet.
Ik plan de afspraken in, ontvang de klanten, beheer de e-mail, neem de telefoon aan, ik start nieuwe dossiers op en zorg ervoor dat alle administratieve werkzaamheden worden verricht zodat de akten kunnen worden ondertekend. Verder ondersteun ik zoveel als mogelijk onze juristen. Kortom, het is mijn uitdaging dat u zich welkom voelt en dat de juristen voor u aan de slag kunnen!

In mijn vrije tijd stap ik met mooi weer graag op mijn motor om de kilometers weg te rijden. Verder ben ik op vrijdagavond vaak in de sporthal te vinden om mijn volleybalteam aan te moedigen. Helaas sta ik door een langdurige blessure zelf niet meer in het veld, maar ik geniet nog altijd van het spelletje!

Post adres

Postbus 48
9422 ZG, Smilde

Smilde

Linthorst Homanweg 3
0592 - 41 26 36

Beilen

Raadhuisstraat 12
0593 - 76 90 33