Jenny Veenendaal

Beilen 0593 - 76 90 33 Smilde 0592 - 41 26 36

Ik woon al mijn hele leven “op de Smilde”. Ik ben hier geboren en getogen.
Na het afronden van mijn opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening aan de Hanze Hogeschool in Groningen in 2016 ben ik met mijn vriend gaan samenwonen (op loopafstand van ons kantoor in Smilde). U kunt mij dan ook alle werkdagen vinden op deze locatie.
Meestal ben ik uw eerste aanspreekpunt als u ons belt of e-mailt. Uiteraard bent u ook van harte welkom om met uw vraag binnen te lopen op één van onze locaties. In Smilde sta ik u dan graag te woord.

Mijn werkzaamheden zijn zeer divers, waardoor mijn werkweek er altijd anders uitziet.
Ik plan de afspraken in, ontvang de klanten, beheer de e-mail, neem de telefoon aan, start alle nieuwe dossiers op en zorg ervoor dat de laatste administratieve werkzaamheden worden verricht voordat het dossier wordt afgesloten. Verder verricht ik ondersteunende werkzaamheden voor de juristen om hen zo veel mogelijk te ontlasten.

Daarnaast ben ik als assistent-bewindvoerder werkzaam onder de andere tak van ons kantoor: Engelen Bewindvoering.
In de laatste fase van mijn opleiding heb ik onderzoek gedaan naar het opzetten van een bewindafdeling bij Notariaat Engelen. Nadat ik mijn diploma had behaald, heb ik de uitdaging gekregen om mijn onderzoek in de praktijk te brengen. Dit heb ik met beide handen aangegrepen. Het resultaat mag er zijn: wij zijn begin 2017door het Landelijk Kwaliteitsbureau Curatele, Bewind en Mentorschap toegelaten als professioneel bewindvoerder en daarmee benoembaar geworden voor de rechtbank. Hier zijn wij erg trots op! U kunt bij ons dus ook terecht als u uw geldzaken of die van uw naaste graag uit handen wilt geven zodat u uw kostbare tijd aan andere (leukere!) zaken kunt besteden.

In mijn vrije tijd sta ik met heel veel plezier met mijn teamgenoten in het volleybalveld.

Post adres

Postbus 48
9422 ZG, Smilde

Smilde

Linthorst Homanweg 3
0592 - 41 26 36

Beilen

Ettenstraat 1a
0593 - 76 90 33