Jenny Feijen-Veenendaal

Beilen 0593 - 76 90 33 Smilde 0592 - 41 26 36 info@notariaatengelen.nl

Ik woon al mijn hele leven “op de Smilde”. Ik ben hier geboren en getogen en woon hier met veel plezier met mijn echtgenoot.
Na het afronden van mijn opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening aan de Hanze Hogeschool in Groningen in 2016 ben ik fulltime aan de slag gegaan bij Notariaat Engelen. U kunt mij alle werkdagen vinden op onze locatie in Smilde. 
Vaak ben ik uw eerste aanspreekpunt als u ons belt of e-mailt. Uiteraard bent u van harte welkom om met uw vraag binnen te lopen op één van onze locaties. Ik sta u graag te woord.

Mijn werkzaamheden zijn zeer divers, waardoor mijn werkweek er altijd anders uitziet.
Ik plan de afspraken in, ontvang de klanten, beheer de e-mail, neem de telefoon aan, ik start nieuwe dossiers op en zorg ervoor dat alle administratieve werkzaamheden worden verricht zodat de akten kunnen worden ondertekend.
Naast het algemene en administratieve werk (wat overigens erg leuk is!) stel ik ook inhoudelijke stukken op zoals testamenten, samenlevingscontracten en levenstestamenten. Ik ben (met veel plezier) de ‘rechterhand’ van de (kandidaat-)notaris(sen).
Kortom, het is mijn uitdaging dat u zich welkom voelt en alles op rolletjes loopt.

In mijn vrije tijd stap ik op zonnige dagen graag op de motor voor en mooie tourrit.
Als gezelligheidsdier ben ik in de weekenden weinig thuis en ben ik veelal met mijn man bij onze vrienden of familie te vinden.

Smilde

Linthorst Homanweg 3
0592 - 41 26 36

Beilen

Raadhuisstraat 12
0593 - 76 90 33