Nieuws & weblog

Beilen 0593 - 76 90 33 Smilde 0592 - 41 26 36 info@notariaatengelen.nl

Gelukkig Nieuwjaar!

Beetje vroeg, zult u misschien denken. Sint Maarten is net geweest en de notaris begint al over Oud en Nieuw! Wat dan met Sinterklaas en (zwarte?) Piet en het gezellige kerstfeest? Nou, daarover kom ik nog wel te spreken.

Ik wil u graag wat handige tips geven.

Lees meer

Einde vakantie….. einde huwelijk?

Het is september, de zomervakantie zit er weer op. De vakantiespullen en foto’s hebben een plaatsje gekregen en het leven gaat weer in zijn gewone gangetje door. Maar niet voor iedereen. Ieder jaar blijkt weer: na de zomervakantie is er sprake van een ware (echt)scheidingsgolf.

Lees meer

Een Levenstestament? Wat biedt mij dat?

Een levenstestament maakt u voor de situatie dat u nog leeft, maar geen (belangrijke) beslissingen meer kunt nemen. U kunt hierbij denken aan dementie, coma, maar ook bijvoorbeeld aan de mogelijke gevolgen van een hersenbloeding.

Lees meer

Weg met de AWBZ!

De AWBZ bestaat niet meer! Vanaf 1 januari 2015 heeft u te maken met de Wet langdurige zorg (Wlz), de Zorgverzekeringswet (Zvw) ende Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) als u zorg nodig heeft. Via het CAK is het systeem van “je eigen geld opeten” nog steeds even effectief!

Lees meer

Notariaat Engelen Logo Dat maakt ons Engelen

Notariaat Engelen is een actief dorpskantoor waar met liefde voor het vak wordt gewerkt. Wij pakken uw zaken met fris enthousiasme aan, deze zijn bij ons in goede handen.

Ontdek waarmee we u van dienst kunnen zijn

Smilde

Linthorst Homanweg 3
0592 - 41 26 36

Beilen

Raadhuisstraat 12
0593 - 76 90 33