Beilen 0593 - 76 90 33 Smilde 0592 - 41 26 36 info@notariaatengelen.nl

Engelen: notaris in Beilen en Smilde

Leuk dat u onze website bezoekt!

Met liefde voor het vak! Samen met u in gesprek in een persoonlijke en vertrouwde sfeer. Rustig de tijd nemen waarin we nét even wat dieper ingaan op de informatie die u met ons deelt zodat we tot het meest optimale resultaat voor u komen. Dat is ons primaire streven!

Dit hoeft niet altijd een notariele akte te zijn! Onze slogan is niet voor niets 'Meer dan een notaris...'. Naast de gebruikelijke notariële diensten bieden we specialisatie in agrarisch recht, mediation, scheidingsbemiddeling en boedelafwikkeling.

Onze kracht ligt in het vinden van oplossingen voor uw vragen die volgens anderen niet mogelijk zijn. Dat doen we vol overgave en tegelijk zakelijk, efficiënt en resultaatgericht.

Bent u voor het eerst op onze website? Maak dan eerst kennis met ons kantoor en onze medewerkers. Wij stellen ons graag aan u voor. Kent u ons al? Neem dan contact op, we luisteren graag naar uw vraag.

Ons postbus adres is komen te vervallen per 31 oktober 2023
Notariaat engelen

Nu ook notaris in Beilen

We hebben al jaren een notariskantoor in Smilde, maar sinds kort hebben wij, Ed en Lidia Engelen, ook een vestiging in Beilen aan de Raadhuisstraat 12. Bij Engelen werken in totaal 4 notarieel juristen en we zijn daarmee het grootste notariskantoor van Midden-Drenthe. Naast de algemene notariële zaken zijn we gespecialiseerd in mediation, scheidingsbemiddeling, boedelafwikkeling en agrarisch recht.

We zitten op een mooie centrale plek en bieden diverse (gecertificeerde) diensten aan onder één dak. Wij hebben ook Beilen iets te bieden!

Bewezen ervaring in

Notariaat

Bij ons kunt u terecht voor de traditionele notariële diensten zoals onroerendgoedrecht, personen- en familierecht en ondernemingsrecht.

Mediaton

Mediation is een vorm van conflictbemiddeling waarin partijen samen het geschil oplossen met behulp van een neutrale bemiddelaar.

Scheidingsbemiddeling

Scheidingsbemiddeling is een bijzondere vorm van mediation, te zien als specialisatie op het gebied van mediation en (echt)scheiding.

Boedelafwikkeling

Bij boedelafwikkeling regelen we allerlei zaken, van de uitvaart tot de uiteindelijke verdeling van de nalatenschap en alles wat daartussen ligt.

Agrarisch recht

Specifieke notariële zaken op agrarisch gebied voor de agrariër, zijn onderneming, zijn bedrijfsopvolger(s) en/of zijn naaste familie in de privésfeer.

Ondernemingsrecht

Voor kleinere ondernemers vervullen wij de rol van huisnotaris; voor grotere bedrijven zijn wij de juridische sparringpartner van de accountant, fiscalist of andere adviseur.

Smilde

Linthorst Homanweg 3
0592 - 41 26 36

Beilen

Raadhuisstraat 12
0593 - 76 90 33